Enjoying Science through Astronomy
Enjoying Science through Astronomy
Segueix-nos youtube Twitter facebook

explora oci

Tallers complementaris al Planetari familiarPer què no completar el Planetari Digital familiar amb un taller per nens on treballin la seva imaginació aplicada al camp de l'Astronomia?

Disposem d'una sèrie de tallers molt adequats pels infants de totes les edats:

Pinta el teu Planeta preferit 

De quin color són els Planetes? No us ho heu preguntat mai? I per què els veiem de diferents colors? En aquest taller veurem com són i per què els veiem de diferents tons. A més cada nen pintarà i s'emportarà el seu Planeta preferit.

Els colors dels Estels

De quin color és el Sol? Què és l'Arc de Sant Martí? Experimentem sobre la Llum i els seus colors per endinsar-nos a conèixer els Colors de les estrelles. Partint d'una constel·lació, descobrirem que veiem estrelles de diferents colors i el seu per què. 

Missions Espacials

Des de la primera nau que s’enlairà fins els nostres dies, hi ha hagut missions a tots els Planetes i altres astres del Sistema Solar. Obsrevarem algunes d'aquestes missions i farem la nostra maqueta espacial segons l'edat.

Una postal des de l'Espai

Per què no recuperar per uns moments la tradició d'escriure postals i fer-ne una des de l'espai? 

Estels de Nadal

Que millor que arrodonir el Planetari de Nadal amb un taller d'Estels? Sobre una maqueta pintarem un Estel que ens endurem per guarnir casa nostra.

Aquests tallers es realitzen només com a complement de sessions de Planetari

Més informació a: isabel.rius@explora360.com


Demaneu més informació

<<  Tornar al llistat