Enjoying Science through Astronomy
Enjoying Science through Astronomy
Segueix-nos youtube Twitter facebook

explora educació

Educació Infantil - Planetari Digital Immersiu a l'EscolaEl Planetari d'Educació Infantil és molt més que un Planetari, és una activitat immersiva de coneixement, adaptada als infants des d'I3 a I5, i inclou cinc programes diferents. 

Dins el planetari que traslladem i muntem a la vostra Escola, gaudim d'una experiència pedagògica tot submergint-nos en les diferents temàtiques que oferim. I és que el planetari, un format ideal per aprendre sobre l'espai, ha anat aprofitant l’atractiu del seu format per anar ampliant el seu contingut amb altres temàtiques com: el fons marí i el cicle de l'aigua.

Disposem de cinc sessions diferents, dirigides i dinamitzades per un educador especialitzat amb interacció dels Infants (no són pel.lícules sinó sessions parlades amb interacció de l'alumnat).

Objectius:

  • Descoberta de l’entorn natural.
  • Observar i explorar l'entorn natural i físic, amb una actitud de curiositat.
  • Estimar el Món que ens envolta. 

 

1.Planetari Digital - Exploradors de l'Espai 

Conte educatiu immersiu sobre les Estrelles, els Planetes i la Lluna combinant format conte amb realitat. Ens convertirem  en  Astronautes  i  agafarem  un  coet que ens portarà fins a l’Espai. Allà descobrirem com és la nostra Lluna, quants Planetes hi ha i quina és l’Estrella més important. A més descobrirem el cel de nit amb els dibuixets que fan les Estrelles anomenats Constel·lacions.

 

2.Planetari Digital - Exploradors del Fons Marí

Conte educatiu immersiu que ens endinsa en un viatge al fons del mar per des- cobrir la increïble bellesa dels nostres oceans i els seus habitants. Repassarem més de 15 espècies marines, explorarem les seves característiques i descobrirem com viuen: Eriçons, estrelles de mar, meduses, tortugues, taurons, dofins, pops, cavallets de mar, bancs de peixos etc.

 

 3.Planetari Digital - Exploradors de l'Aigua

Conte  educatiu  immersiu  per  descobrir  el  cicle  de  l’Aigua. A partir d’una gota d’aigua anomenada Anna iniciem un viatge al voltant del món per descobrir el seu trajecte des de que surt del mar cap als núvols fins que torna de nou a l’oceà. D’on ve i a on va?

 

4. Planetari Digital - Exploradors de la lluna

Conte educatiu immersiu que ens traslladarà fins al mateix moment que l’Astronauta Neil Armstrong va trepitjar la Lluna i digué les famoses paraules: “Un petit pas per l’home, un gran pas per la humanitat”. Aquesta sessió ens farà viure en primera persona el què va suposar viatjar fins a la Lluna, la sensació inexplicable d’observar la Terra des de l’Espai i la bellesa de l’exploració més enllà del nostre Cel. En Joan i la Maria ens guiaran per aquesta missió Apolo 11 tan especial.  

5. Planetari Digital - Exploradors del Telescopi Hubble

Amb aquest conte educatiu dins el planetari ens endinsarem en l’aventura de viatjar, muntar i reparar el telescopi Hubble tal com vam fer fa més de 30 anys els Astronautes que van anar a l’Espai per muntar-lo. Coneixerem per què serveix i el que ens ha aportat durant aquests 30 anys d’òrbita. Sempre de la mà dels nostres protagonistes, en Joan i la Maria i el mateix Edwin Hubble a qui coneixerem.

 

El planetari per a infants és una experiència única que afavoreix el desenvolupament cognitiu, social i emocional dels nens de 3 a 5 anys. És la seva primera immersió en el fascinant món de la ciència i l'astronomia, on poden explorar els planetes, les estrelles i la lluna de manera divertida. A més, aquesta vivència estimula la seva curiositat, establint les bases per a un interès durador i genuí en la ciència.

Amb programes adaptats específicament per als més petits, els nens no només gaudeixen de l'aprenentatge, sinó que també amplien el seu vocabulari amb termes relacionats amb l'astronomia, contribuint al seu desenvolupament lingüístic de manera significativa.


Demaneu més informació

<<  Tornar al llistat