Enjoying Science through Astronomy
Enjoying Science through Astronomy
Segueix-nos youtube Twitter facebook

explora educació

Educació Infantil - Contes Educatius en 360ºEl Planetari d'Educació Infantil és molt més que un Planetari, és una activitat immersiva de coneixement, adaptada als infants des de P3 i inclou tres programes diferents. 

Dins un planetari que traslladem i muntem a la vostra Escola, viurem una experiència pedagògica tot submergint-nos en el fons marí, viatjant per sobre dels núvols o esquiant per les muntanyes més nevades.

Tres programes educatius diferents, per treballar cadascuna de les temàtiques d'una manera estimulant.

Objectius:

  • Descoberta de l’entorn natural.
  • Observar i explorar l'entorn natural i físic, amb una actitud de curiositat.

 

1.Planetari Digital - Exploradors de l'Espai 

Sessió dirigida per un educador especialitzat amb interacció amb l’alumnat.

Conte educatiu immersiu sobre les Estrelles, els Planetes i la Lluna combinant format conte amb realitat. Ens convertirem  en  Astronautes  i  agafarem  un  coet que ens portarà fins a l’Espai. Allà descobrirem com és la nostra Lluna, quants Planetes hi ha i quina és l’Estrella més important. A més descobrirem el cel de nit amb els dibuixets que fan les Estrelles anomenats Constel·lacions.

 DEMANEU MÉS INFORMACIÓ

 


2.Planetari Digital - Exploradors del Fons Marí

 Sessió dirigida per un educador especialitzat amb interacció de l'alumnat.

Conte educatiu immersiu que ens endinsa en un viatge al fons del mar per des- cobrir la increïble bellesa dels nostres oceans i els seus habitants. Repassarem més de 15 espècies marines, explorarem les seves característiques i descobrirem com viuen: Eriçons, estrelles de mar, meduses, tortugues, taurons, dofins, pops, cavallets de mar, bancs de peixos etc.

 DEMANEU MÉS INFORMACIÓ

 


 

3.Planetari Digital - Exploradors de l'Aigua

Sessió dirigida per un educador especialitzat amb interacció de l'alumnat.

Conte  educatiu  immersiu  per  descobrir  el  cicle  de  l’Aigua. A partir d’una gota d’aigua anomenada Anna iniciem un viatge al voltant del món per descobrir el seu trajecte des de que surt del mar cap als núvols fins que torna de nou a l’oceà. D’on ve i a on va?

 DEMANEU MÉS INFORMACIÓ

  


Demaneu més informació

<<  Tornar al llistat