Enjoying Science through Astronomy
Enjoying Science through Astronomy
Segueix-nos youtube Twitter facebook

Programes educatius


Un curs més seguim aprenent Astronomia dins el Planetari digital. Enguany presentem noves sessions creades per enriquir l'experiència pedagògica immersiva dins el planetari. El nostre objectiu és despertar i estimular l'interès de l'alumnat per la ciència mitjançant l'Astronomia, la ciència més antiga, màgica i fascinant per als més petits. És sens dubte el nostre granet de sorra en el despertar de les vocacions científiques entre l'alumnat de totes les etapes d’Infantil, Primària i Secundària.

A les sessions, no només abordem conceptes curriculars, sinó també competències i actituds positives cap a l'aprenentatge científic, amb una visió actual que permet entendre millor el nostre lloc a l'univers.

A més de les sessions d'Astronomia adaptades a cada nivell, el planetari Explora360 ofereix altres temàtiques educatives del món natural, aprofitant l'atractiu del seu format per impartir coneixements sobre el Cicle de l'Aigua i el Fons Marí, especialment destinat als més petits.

Finalment, a més d'aquestes sessions parlades i dirigides per un educador especialitzat, us oferim projeccions immersives en 360º.

 

DEMANEU LA PROPOSTA


explora360
explora educació
Presentem una proposta de tallers per treballar l’Espai des de diferents perspectives. A través d’aquests, volem acompanyar a l’alumnat en el seu aprenentatge científic des d’una perspectiva creativa, crítica, inspiradora i accessible per a tothom, sense estereotips. Col.laborem  amb entitats especialitzades per oferir...

Ampliar informació


Pàgina:  |<  <<