Enjoying Science through Astronomy
Enjoying Science through Astronomy
Segueix-nos youtube Twitter facebook

Programes educatius


Proposta Educativa Curs 21-22

Donem la benvinguda a un nou curs escolar que, encara excepcional, ens ha de permetre endinsar-nos en l’aprenentatge de l'Astronomia a través del nostre format més tecnològic, innovador i pedagògic: el Planetari digital. Aquesta proposta presenta noves sessions creades per enriquir l'experiència pedagògica immersiva dins el planetari. El nostre objectiu és introduir i estimular l’interès dels alumnes per la ciència a través de l’Astronomia, la ciència més antiga, més màgica i atractiva pels infants. És sens dubte el nostre granet de sorra en el despertar de les vocacions científiques entre els alumnes de totes les etapes d’Infantil, Primària i Secundària.

 

Les nostres sessions de planetari estan estructurades no només per treballar el currículum de cada cicle sinó per què els alumnes siguin capaços de comprendre que el món està interrelacionat i que el coneixement de l’Espai ens permet comprendre millor el nostre origen i avançar com a societat del coneixement.

A part de les sessions d’Astronomia pròpies de cada cicle, el planetari explora360 innova i presenta altres temàtiques educatives del món natural tot aprofitant l’atractiu del seu format per aprendre sobre: El Cicle de l’Aigua, el Fons Marí, el Canvi Climàtic, l’evolució de les Espècies o la Història del Titànic. Totes elles educatives i culturals.

Planetari Digital a l'Escola o Institut (amb mesures de seguretat vers la Covid. Veieu protocol).

 

Volem continuar formant part de l'Educació Científica dels vostres alumnes! Esperem que un curs més, exploreu el coneixement de l’Univers amb el format tecnològic i pedagògic més innovador i motivador pels vostres alumnes: #planetaridigital explora360


DEMANEU LA PROPOSTA


explora educació
Una bella exposició educativa de Planetes i altres astres preparada per què sigui l’alumne que amb el seu coneixement i recerca endevini quin astre s’amaga a cada imatge. Us la portem i deixem a la vostra escola durant un mínim d’una setmana per què els alumnes de diferents cicles puguin treballar el Sistema Solar a la seva mida i de forma activa. U...

Ampliar informació


Pàgina:  |<  <<