Enjoying Science through Astronomy
Enjoying Science through Astronomy
Segueix-nos youtube Twitter facebook

explora cultura

Planetari Digital a midaTeniu un esdeveniment peculiar on voldríeu adaptar la sessió de Planetari a una temàtica?

A explora360, som apassionats per la innovació i adaptació de nous continguts a diferents esdeveniments, ja sigui per un públic infantil com per adult. Amb més de 2000 continguts preparem programes d'Astronomia a mida tenint en compte la temàtica, la durada i el públic al que ens adrecem: des d'una nit màgica a una festa major.

Alguns programes a mida ja a la vostra disposició:

Planetari Digital Missions Espacials

Des de la primera nau que s’enlairà fins els nostres dies, hi ha hagut missions a tots els Planetes i altres astres del Sistema Solar. En aquesta sessió us proposem un viatge a on aquestes naus i missions han arribat i ens han deixat imatges espectaculars: Observarem Mart i els seus robots, Venus amb la sonda Venera, viurem l'aterratge del modul Philae (sonda Rosetta) a un cometa després de 10 anys de viatge i inclús ens endinsarem en la ISS (Estació Espacial Internacional), la llar dels Astronautes a l'Espai. 

Planetari Digital Els colors de l'Univers

El 2015 va ser l’Any Internacional de la Llum, un escenari ideal per treballar la Llum i la seva importància en les nostres vides. Una Sessió de Planetari Digital dedicada a explorar la Llum i els Colors de l’Univers: Des de La llum del nostre Sol i les demés Estrelles a la foscor de l’Espai i forats negres, explorant el Dia i la Nit a la Terra, les Aurores Boreals, els “colors” dels Planetes i la brillantor de la Lluna. 

Planetari Digital 25 anys de Telescopi Hubble

El 24 d'Abril del 2015, es commemorà els 25 anys de la posada en òrbita del Telescopi Hubble.  Un telescopi que tenia la missió d'aportar noves dades sobre l'Espai més enllà de l'atmosfera de la Terra. Actualment el Hubble es troba a uns 600km d'alçada i dóna una volta a la Terra cada 97 minuts. Es preveu que cap el 2018, aquest serà substituït pel súper Telescopi James Webb, en construcció.Una Sessió homenantge observant les imatges més rellevants aportades pel Hubble: Naixement d’Estrelles i Planetes, sistemes solars, l’Edat de l’univers, Forats Negres súper massius i tipus de Galàxies.

Planetari de Nadal

El Nadal és temps de família, de sorpreses i alegria. Però us heu parat a pensar què passa més enllà del nostre Cel quan ve Nadal? Us proposem un vitage per descobrir!...Quins Esteles podem observar les nits de Nadal? Quina fase Llunar ens espera? Quina Estrella, diuen, guia al Pare Noel? Quina és l’Estrella de Betlem? Per aquest Nadal us  proposem un fantàstic viatge a l'Espai per conèixer això i molt més! Disposa de Taller complementari

Planetari Planeta Terra i Medi Ambient

El nostre Planeta Terra no és més, que un petit punt en un Univers ple d'astres i altres mons. Comprendre aquest fet ens ha de fer conscients de la importància de tenir cura de la nostra Terra. Proposem una sessió única de Planetari per saber on som, com som i cap a on anem.  Volem mostrar que no és possible viure en un altre Planeta, ara per ara, i per què les Energies netes com la Solar han i poden ser més aprofitades.

Altres temàtiques: El Cel de la Primavera, missió Mart, el Cel profund

Si teniu algun esdeveniment i voleu realitzar una activitat innovadora contacteu amb nosaltres i estudiarem la sessió més atractiva pel vostre event. Correu: isabel.rius@explora360.com


Demaneu més informació


<<  Tornar al llistat