Enjoying Science through Astronomy
Enjoying Science through Astronomy
Segueix-nos youtube Twitter facebook
Actualitat

Planetari familiar Exploradors de la Lluna-Especial 50 aniversari de l´arribada de l´home a la Lluna


07
Juny
2019

El 2019 es celebren 50 anys de l’arribada de l’home a Lluna, una aventura extraordinària que va marcar l’inici de l’exploració espacial a astres més llunyans. Des d’Explora360 ens presenten una fantàstica matinal infantil sobre aquesta fita històrica: Un conte en 360º que ens traslladarà fins al mateix moment que l’Astronauta Neil Armstrong va trepitjar la Lluna i digué les famoses paraules: “Un petit pas per l’home, un gran pas per a la humanitat”.

En Joan i la Maria tenen una nova missió: l’Apollo 11! Viatjar i trepitjar la Lluna tal com van fer fa 50 anys els 3 astronautes americans de la NASA.
Per aconseguir-ho s’hauran d’equipar amb els mateixos vestits que van utilitzar els astronautes i preparar-se per sortir de la Terra, viatjar durant 4
dies i aterrar a la Lluna. Una missió que molt pocs han aconseguit. Aquest conte immersiu ens farà viure en primera persona l’emoció de viatjar fins a la Lluna, la sensació inexplicable d’observar la Terra des de l’Espai i la bellesa de l’exploració més enllà del nostre Cel. Ens acompanyes?

<<  Veure totes les activitats familiars