Enjoying Science through Astronomy
Enjoying Science through Astronomy
Segueix-nos youtube Twitter facebook
Actualitat

Planetari Digital Familiar


05
Novembre
2018

PLANETARI FAMILIAR 5 NOVEMBRE

A les 17.30 h. CONTES EN 360º. EXPLORADORS DE L’ESPAI:  Un viatge a les estrelles, planetes i la Lluna combinant el conte amb la realitat. Ens convertirem en astronautes i agafarem un coet per anar a l’espai!Adreçat a famílies amb infants de 3 a 7 anys.

A les 18.30 h. PLANETARI FAMILIAR: SISTEMA SOLAR Un viatge per conèixer de manera diferent i en una pantalla de 360° l’Univers que ens envolta: veurem el Sol de ben a prop, la Lluna amb els seus grans cràters o observarem la caiguda d’un meteor. Adreçat a famílies amb infants a partir de 6 anys.

Places limitades amb inscripció prèvia a b.teia@diba.cat o bé al 93 555 01 04. Ho organitza la Biblioteca can Llaurador

PLANETARI FAMILIAR 7 NOVEMBRE

A les 17.30 h, CONTES EN 360º. EXPLORADORS DEL FONS MARÍ:Un conte que ens endinsarà en un viatge al fons del mar on descobrirem la increïble bellesa dels nostres oceans i els seus habitants. Adreçat a famílies amb infants de 3 a 7 anys.

A les 18.30 h, PLANETARI FAMILIAR: VIA LÀCTIA Observarem els diferents planetes del Sistema Solar, com es mouen, les seves dimensions i distància amb el Sol. Adreçat a famílies a partir d’11 anys.

Activitats de places limitades amb inscripció prèvia a b.teia@diba.cat o bé al 93 555 01 04. Ho organitza la Biblioteca can Llaurador.

<<  Veure totes les activitats familiars