Enjoying Science through Astronomy
Enjoying Science through Astronomy
Segueix-nos youtube Twitter facebook
Notícies

Ciència i YoMo Festival - Youth Mobile Congress


01
Febrer
2017

El proper 27 de Febrer s'obren les portes del Mobile World Congress. Durant 4 dies Barcelona es converteix en capital de la tecnologia mòbil per a professionals del sector.

Enguany i de la mà del Mobile, Barcelona engega un nou festival de ciència i tecnologia adreçat a joves estudiants de 10 a 16 anys, anomenat YoMo, o Youth Mobile Congress.

El YoMo està pensat per què alumnes d'Escoles d'arreu de Catalunya experimentin la ciència i la tecnologia més sorprenent i impressionant en uns 13.000 m2. Des d'activitats pràctiques i interactives, fins a tallers per aprofundir i interessants espectacles de teatre. Una àmplia gamma de continguts en totes les àrees relacionades amb STEAM - la ciència, la tecnologia, l'enginyeria, l'art (i el disseny) i les matemàtiques.

Amb el suport del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, l'esdeveniment atraurà més de 100 col·laboradors dels sectors STEAM, que inclouen institucions educatives, òrgans professionals, laboratoris R+D, i empreses i indústries capdavanteres. 

Si sou una Escola i esteu interessats en participar, us podeu inscriure a través de la web: https://www.mwcyomo.com/

 
Els nostres clients opinen
Per realitzar un comentari has d´estar validat.


<<  Veure totes les notícies