Enjoying Science through Astronomy
Enjoying Science through Astronomy
Segueix-nos youtube Twitter facebook
Notícies

Noves sessions de Planetari digital


12
Gener
2017

El 2017 ens posa a l'abast fenòmens i celebracions que ens permetran entendre millor l'Astronomia i el nostre Univers.

I és que des del nostre punt blau moltes missions s'han enlairat a la descoberta de l'Espai i aquest any estan de celebració. La Voyager I, per exemple, fa 40 anys. Va ser una missió a Júpiter i Saturn que actualment continua el seu viatge als límits del Sistema Solar, o l'Sputnik 1 que fou la primera nau en posar-se en òrbita al voltant de la Terra ja fa 60 anys (1957). A més robots com la Mars Pathfinder celebren 20 anys a Mart.

Totes aquestes fites històriques són el punt de partida d'un nou any ple d'efemèrides com llunes plenes i Super Lluna, conjuncions de Planetes, pluges de meteors, eclipsis i altres fenòmens que se succeiran al llarg del 2017, sense oblidar les Estrelles i les constel·lacions pròpies de cada Estació.

Des d'explora360 hem creat dues noves sessions pensades per endinsar-nos en les diferents celebracions i fer tribut als nostres veïns Planetes. Adreçat a àmbit cultural i adapatdes a diferents edats:

La dansa dels Planetes. Els Planetes errants dansen al compàs del seu Sol, deixant rere seu un bell núvol de gas i pols. La dansa dels Planetes és una sessió sobre els moviments, formes i colors d'aquests astres, nascuts d'una nebulosa. Són 8 Planetes en un sistema Solar dins una Galàxia immensa plena de cossos viatgers.

Celebracions Espacials.  Un viatge en el temps per rememorar les fites de diferents missions espacials que aquest 2017 fan anys.

Demaneu la proposta complerta d'aquesta i altres activitats per públic familiar, jove o adult a: isabel.rius@explora360.com
Els nostres clients opinen
Per realitzar un comentari has d´estar validat.


<<  Veure totes les notícies