Enjoying Science through Astronomy
Enjoying Science through Astronomy
Segueix-nos youtube Twitter facebook
Notícies

Thinking outside the box... compromesos amb l´Educació


01

Setembre
2020

L'Educació, que engloba a tots els agents que en formem part de la mateixa, entra en un nou curs ple d'incertesa i molts reptes. No ens queda una altra que treballar en la flexibilitat, creativitat i proactivitat per mantenir el nivell educatiu que els infants necessiten.

Tots els agents educatius estimem l'Educació i sabem que aquesta és la base d'una societat saludable. No podem abaixar el llistó. Hem de trencar la zona de comfort i pensar "outside the box" per mantenir la il.lusió, la motivació i l'aprenentatge positiu dels alumnes a l'Escola o des de Casa.

No serà un curs fàcil, però des d'explora360 hem treballat dur per minimitzar tots els inconvenients d'aquesta situació, i poder oferir la millor experiència d'aprenentatge de l'Espai, en el format que més convingui a cada moment. I és que enriquir les classes amb activitats complementàries i especialitzades ajuda en la motivació i il-lusió dels alumnes, clau per l'aprenentatge!

El temps passarà i aprofitar aquests temps tan excepcionals també és molt important per l'alumne, els seus valors i la seva capacitat de resiliència i d'adaptació.

Us desitgem força i il.lusió per encarar aquest nou i difícil Curs que de ben segur desenvoluparà habilitats noves en tots nosaltres.

BON CURS 2020-21!
Els nostres clients opinen
Per realitzar un comentari has d´estar validat.


<<  Veure totes les notícies