Enjoying Science through Astronomy
Enjoying Science through Astronomy
Segueix-nos youtube Twitter facebook
Actualitat

'Ha estat una experiència fantàstica'


22
Gener
2013


'Ha estat una experiència fantàstica'


Ciències en 360°

El Passat mes de Gener l'Escola Pia de Terrassa va realitzar un monogràfic, dins les seves jornades científiques a l'escola, sobre la figura d'en Charles Darwin a partir del programa de ciències en 360°.

Aquestes jornades que tenen per objectiu despertar l'interés i la curiositat científica van esdevenir una sorpresa. Els alumnes no sabien que farien i han estat sorpresos per una cúpula dins la qual han gaudit d'una projecció de ciències en 360° .

Durant 5 dies ens vam instal·lar a la mateixa escola i tots els grups des de 1r fins a 6è de primària han anat passant i gaudint de la projecció amb sessions final de planetari. Un total de 610 alumnes han conegut en Charles Darwin, el seu llarg viatge en el vaixell Beagle, les idees sobre la seva Teoria de l'Evolució de les Espècies per mitjà de la Selecció Natural, i s'han convençut que el planeta terra no està fet per nosaltres, sino que nosaltres estem fets i hem evolucionat per viure en aquest planeta.

Una experiència motivadora i educativa d'impacte gràcies a un format atractiu pels alumnes i professors.

Hem fet valorar l'activitat als diferents mestres entre l'1 i el 10 (sent 1 la nota més baixa i 10 la més alta) i el 90% de les valoracions ens han situat entre un 9 i un 10.

Gràcies pel vostre reconeixement a tan nou projecte!Els nostres clients opinen
Per realitzar un comentari has d´estar validat.


<<  Veure totes les notícies