Enjoying Science through Astronomy
Enjoying Science through Astronomy
Segueix-nos youtube Twitter facebook
Actualitat

explora360Cultura. Cinema Immersiu en Català - Biblioteques de Sabadell


22
Gener
2013
explora360Cultura. Cinema Immersiu en Català - Biblioteques de Sabadell


La passada tardor vàrem participar en la celebració del 10è aniversari de la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell amb el programa cultural de Cinema Immersiu en Català. Durant tres dies els nens i les seves famílies varen gaudir de l'experiència d'aquestes projeccions immersives dins una cúpula, sentint l'emoció de qui vola sobre els núvols o es capbussa dins el mar.

Tota una experiència amb tan bona acollida, que aquest mes de Gener l'hem iniciat amb un tour per diferents Biblioteques de la mateixa població. L'experiència ha estat fantàstica per nosaltres i per les famílies que han assistit.

Comentaris com "QUINA PASSADA!" o "QUIN LUXE SENSE HAVER DE TRASLLADAR-NOS FORA DE LA NOSTRA CIUTAT" han estat els més sentits a cadascuna de les Biblioteques on s'ha acollit l'activitat.

També la Biblioteca ha fet els seus comentaris:

"Pensem que és una activitat molt treballada i de qualitat. Va anar molt bé el desenvolupament de la mateixa i els participants van sortir molt satisfets amb el resultat. Ens agradaria poder programar altres sessions per fer extensiva l’activitat a més nens i nenes."

Només ens queda dir-vos que ha estat un plaer, moltes gràcies per la bona acollida i fins aviat!Els nostres clients opinen
Per realitzar un comentari has d´estar validat.


<<  Veure totes les notícies