Enjoying Science through Astronomy
Enjoying Science through Astronomy
Segueix-nos youtube Twitter facebook
Actualitat

Planetari Digital únic


11
Gener
2016

Planetari Digital únic


El Planetari d'explora360 és un format pensat i creat per apropar l'Astronomia des de la vessant més pedagògica i assequible al sector educatiu i cultural.

El Planetari d'explora360 consta de dues parts: Una cúpula o estructura que confereix el format i un equip tecnològic que dóna sentit a l'estructura.

Cúpula del Planetari: Estructura dissenyada i creada amb material molt resistent alhora que lleuger i ignífug que permet ser transportat d'un lloc a un altre amb total garantia i flexibilitat. A més, l'aparença externa cuidada dóna atractiu a la mateixa estructura. La cúpula es manté gràcies a un potent motor que renova l'aire. Actualment explora360 compta amb dos Planetaris de diferents dimensions: 16m2 i 42m2 per adaptar-se als diferents espais i capacitats.

Equip Tecnològic: El nostre equip tecnològic consta d'un potent ordinador amb equip d'audi i un projector Vivitek que projecta en 360° fent que tota la cúpula del Planetari projecti el visionat. Per això tot el contingut de videos, imatges i scripts està creat i programat en 360°: Des d'un conte Infantil a una pel·lícula científica.

El Planetari d'explora360 ofereix un ventall de propostes a mida per Educació i Cultura, així com la possibilitat de crear nous continguts per utilitzar l'atractiu format 360° a les vostres necessitats.

Tot el conjunt versàtil, tecnològic, innovador i únic en l'àmbit de Planetaris protàtils, en conjunció amb un equip de monitors especialitzats, confereix al Planetari d'explora360 un recurs pedagògic únic, on el nostre objectiu no és només el mostrar el coneixement sinó entusiasmar en el coneixement.

Per més informació no dubteu posar-vos en contacte a: isabel.rius@explora360.comEls nostres clients opinen
Per realitzar un comentari has d´estar validat.


Data: 18/08/2022
Comentaris:
3 Estrelles
Nom:
Notice: Undefined variable: nom_client in /var/www/html/explora360/root2018/include/inccomentaris.php on line 169
<<  Veure totes les notícies