Enjoying Science through Astronomy
Enjoying Science through Astronomy
Segueix-nos youtube Twitter facebook
Actualitat

Novum 2015 - La Festa de la Ciència de Barcelona


28
Abril
2015

Novum 2015 - La Festa de la Ciència de Barcelona


El passat 25 i 26 d'Abril es va cel·lebrar la Festa de la Ciència de Barcelona amb l'objectiu d'apropar la ciència de la manera més distesa, atractiva i divertida a les famílies, i explora360 no s'ho va voler perdre!

Enguany, 2015 - Any Internacional de la Llum, moltes activitats estaven relacionades amb les ciències de la Llum en les seves diverses vessants. I és que la Llum fa possible la vida a la nostra Terra i ens ajuda a progressar en el coneixement.

Des d'explora360 vam preparar una sessió de Planetari dedicada a explorar la Llum i els Colors de l’Univers: Des de La llum del nostre Sol a la foscor de l’Espai, explorant el dia i la nit, les Aurores boreals, el “Color dels Planetes”, la lluminositat de la Lluna i la brillantor de les Estrelles amb els seus diferents colors.

Sessions pleníssimes de 25' i continues durant els dos dies que va durar le Festa. I és que ningú es volia perdre detall. Més de 1000 persones van gaudir del Planetari situat a un Espai Singular.

Aquesta Festa és una iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona en el seu esforç d'esdevenir una ciutat puntera i capital de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació.

Estem segurs que esdeveniments com aquests ajuden a apropar i desmitificar la ciència en els més petits. Inputs necessaris per motivar i crear vocacions científiques futures. FELICITATS #NOVUM2015

 Els nostres clients opinen
Per realitzar un comentari has d´estar validat.


<<  Veure totes les notícies