Enjoying Science through Astronomy
Enjoying Science through Astronomy
Segueix-nos youtube Twitter facebook
Actualitat

Felicitats Hubble -24 Abril 2015


28
Abril
2015

Felicitats Hubble -24 Abril 2015


El passat 24 d'Abril, es commemorà els 25 anys de la posada en òrbita del Telescopi Hubble. Un telescopi que tenia la missió d'aportar noves dades sobre l'Espai més enllà de l'atmosfera de la Terra. No només va assolir l'objectiu sino que va permetre realitzar grans descobriments i confirmar teories vàries com l'Edat de l'Univers o l'existència de Forats Negres.

Actualment el Hubble es troba a uns 600km d'alçada i dóna una volta a la Terra cada 97 minuts. Es preveu que cap el 2018, aquest serà substituit pel super Telescopi James Webb, en construcció.

Des d'explora360 us proposem compartir coneixement i alhora fer el nostre tribut a aquest genial Telescopi amb un programa de Planetari Digital per incorporar en la vostra programació d'activitats culturals per famílies i Adults. En aquest farem un recorregut per la història del Telescopi, Veurem com és i com funciona i admirarem els seus bells i impressionants descobriments de l'Espai profund.

Si voleu incorporar una activitat relacionada amb l'Univers vist des del Hubble contacteu amb nosaltres i us informarem del programa. Adreçat a públic Familiar a partir de 10 anys i Adults : isabel.rius@explora360.com

 

 

Video


Els nostres clients opinen
Per realitzar un comentari has d´estar validat.


<<  Veure totes les notícies