Enjoying Science through Astronomy
Enjoying Science through Astronomy
Segueix-nos youtube Twitter facebook
Actualitat

Programa Especial Tricentenari


09
Gener
2014

Programa Especial Tricentenari


Durant el 2014, Museus, Institucions i Organismes públics i privats dedicaran els seus recursos i espais a commemorar el Tricentenari de la guerra de Successió.

És per això que des d’explora360 fem el nostre petit homenatge, amb diferents Programes Educatius i Culturals que ens portin a les descobertes que van tenir lloc a nivell Astronòmic al s.XVIII.
Partint d'aquesta idea hem preparat diversos programes que breument detallem:

1. Planetari Digital "Especial Tricentenari", adaptat a públic Educatiu i Familiar: Ens obrirà la visió de l'Univers partint de descobertes realitzades al llarg d'aquell segle. Alguns exemples:

Planetes: La densa atmosfera de Venus, el Planeta Urà pel Científic Herschel, el trànsit de Venus.

Estrelles i Constel·lacions: El moviment de les Estrelles.

Altres Astres i fenòmens: El naixement del concepte de Forat Negre, la descoberta i observació del Cometa Halley, l'inici Catàleg Messier etc.

 

2. El Cel del 1714: A l'interior del Planetari, ens traslladarem fins a principis del 1700 per descobrir l'Univers del s.XVIII. Veien les mateixes Constel·lacions? Coneixien el tamany de l'Univers ? Entenien que era la Via Làctia? Un recorregut pel Cel del s.XVIII fins arribar a la nit de l'11 de Setembre.

Apte per Públic Educatiu i Familiar.

 

3. Assaboreix el Tricentenari: Us proposem un taller ben dolç on els nens hagin de crear i pintar el seu logo del Tricentenari o bé pintar el logo serigrafiat en piruletes de sucre "glasé" totalment natural i sense gluten. Es dibuixen i pinten amb retoladors de tinta comestible. Un divertit taller per Assaborir el TRICENTENARI.

A més: Activitats Especials per dinamitzar Esdeveniments relacionats.

Una visió transversal del Tricentenari.

Demaneu informació aquí.Els nostres clients opinen
Per realitzar un comentari has d´estar validat.


<<  Veure totes les notícies