Enjoying Science through Astronomy
Enjoying Science through Astronomy
Segueix-nos youtube Twitter facebook
Actualitat

exploraEducació. Cada Escola escull el seu Programa Digital


07
Gener
2014
exploraEducació. Cada Escola escull el seu Programa Digital


Els nostres Programes de Planetari Digital i Ciències en 360º s'adapten a cada Centre i necessitat educativa i curricular.

A continuació algunes Escoles que han customitzat els nostres programes als seus Projectes Educatius:

1. Escola Montessori-Palau, Girona: Sessions combinades de Ciències en 360º i Planetari Digital. Durant 4 dies tot Primària va anar realitzant l'activitat a la mateixa Escola.

2. Escola Pia, Terrassa: Monogràfic sobre Charles Darwin. Ciències en 360º realitzant la projecció de Darwin dins la Cúpula per tot Primària.

3. Escola Mossen Cinto, Rubí: Cada cicle una activitat diferent. Cicle Inicial: Ciències en 360º amb la projecció del Titanic i taller experimental sobre la flotació: Cicle Mitjà: Ciències en 360º amb la projecció Hª de l'Astronomia; 5è : Ciències 360º amb la projecció de Darwin i 6è amb la Projecció d'Origens de la Vida + Planetari. Tres Dies a l'Escola.

4. Parvulari Tecla Sala, Hospitalet: Programa dins la Cúpula per Educació Infantil. Cada Curs el seu Programa: Exploradors del Fons Marí (P3); de l'Espai (P4) i de l'Aigua (P5). Dos dies i mig a l'Escola.

Això són només alguns exemples. I és que un cop muntada la Cúpula-Planetari al vostre Centre, podem fer sessions iguals o diferents per a cada Curs durant un o més días.

Demaneu informació aquí.Els nostres clients opinen
Per realitzar un comentari has d´estar validat.


<<  Veure totes les notícies