Enjoying Science through Astronomy
Enjoying Science through Astronomy
Segueix-nos youtube Twitter facebook
Actualitat

Curs 23-24. Tercer Trimestre


07
Març
2024

Curs 23-24. Tercer Trimestre


Si treballeu l'Espai al llarg del tercer trimestre, encara sou a temps de portar el Planetari a la vostra Escola o Institut. Us proposem sessions d'Astronomia immersives i parlades amb interacció de l'alumnat.

 

1- PLANETARI:
Format atractiu:
 El Planetari Immersiu per a sessions de treball durant el tercer trimestre. Un entorn únic per a l'aprenentatge interactiu i estimulant.
Sessió Adaptada a cada Curs: Cada curs té la seva pròpia sessió adaptada, garantint una experiència educativa personalitzada i enriquidora.
Recurs Didàctic Innovador: Combina tecnologia i educació per oferir una experiència d'aprenentatge significativa i motivant.

 

Una altra opció són els tallers a l'aula com l'anomenat:

2- PARLEM DE L'ESPAI
Us proposem una xerrada amb interacció de l'alumnat per introduir el Sistema Solar dins el vostre projecte educatiu, a nivell genèric o a partir de preguntes més concretes (per exemple: Podem viure a Mart?)

Format Interactiu:
 Parlem i parleu. Amb el suport d'una presentació, anem treballant tots els astres del Sistema Solar coneguent el nostre lloc dins la Via Làctia i l'Univers.
Sessió Adaptada per Curs: Cada curs té la seva pròpia sessió adaptada, garantint una experiència educativa personalitzada i enriquidora. A partir de 3r Primària.
Recurs Didàctic Innovador: Combina presentació amb una dinàmica de joc i una metodologia que interpela a l'alumnat al llarg de la sessió.  

Demaneu Informació aquíEls nostres clients opinen
Per realitzar un comentari has d´estar validat.


<<  Veure totes les notícies