Enjoying Science through Astronomy
Enjoying Science through Astronomy
Segueix-nos youtube Twitter facebook
Actualitat

Preparem el Curs 2021-22


26
Agost
2021
Preparem el Curs 2021-22


Ens preparem per a un nou any escolar ple de coneixement i molta il.lusió. La nostra proposta presenta noves sessions creades per enriquir l'experiència pedagògica immersiva dins el planetari. El nostre objectiu és introduir i estimular l’interès dels alumnes per la ciència a través de l’Astronomia, la ciència més antiga, més màgica i atractiva pels infants. És sens dubte el nostre granet de sorra en el despertar de les vocacions científiques entre els alumnes de totes les etapes d’Infantil, Primària i Secundària.
Les nostres sessions de planetari estan estructurades no només per treballar el currículum de cada cicle sinó per què els alumnes siguin capaços de comprendre que el món està interrelacionat i que el coneixement de l’Espai ens permet comprendre millor el nostre origen i avançar com a societat del coneixement.

Esperem que un curs més, exploreu el coneixement de l’Univers amb el format tecnològic i pedagògic més innovador i motivador pels vostres alumnes: #planetaridigital explora360.

Demaneu la proposta 21-22: info@explora360.comEls nostres clients opinen
Per realitzar un comentari has d´estar validat.


<<  Veure totes les notícies