enjoying Science through Astronomy
Segueix-nos

explora oci

Especial Hotels - Planetari familiar d´EstiuPer què no incorporar jornades espectaculars amb el Planetari Digital d'explora360?

Traslladem i muntem el Planetari en un espai del vostre Hotel per què durant un matí, una tarda o una jornada complerta els vostres clients puguin viure una experiència sorprenent sense moure's de l'hotel.

Del 15 de Juny al 15 de Setembre posem a disposició dels hotels i altres establiments turístics un programa d'Astronomia divertida on a més de Planetari es pot complementar amb altres activitats: exposició de Planetes, fotocall de l'espai, tallers experimentals etc. A més, el Programa de Planetari familiar es realitza de forma distesa en diversos idiomes.

Diferents programes dins el Planetari:

Contes 360 de 3 a 7 anys

Un conte en 360° que ens endinsarà en una aventura espacial on descobrirem el nostre Univers més proper: agafarem un coet que ens portarà a conèixer els Planetes, els estels, la Lluna i altres astres.

Viatgem a l'Espai - Planetari familiar d'estiu a partir 6 anys

Un viatge per conèixer de manera diferent i en una pantalla de 360° l’Univers que ens envolta: veurem l’astre Sol de ben a prop, la Lluna amb els seus grans cràters; observarem la caiguda d’un meteor en aquesta, descobrirem el cel estrellat amb les seves Constel·lacions d'estiu i finalment ens endinsarem en la descoberta dels Planetes del nostre Sistema Solar.

Cinema 360 a partir 10 anys

Cinema Immersiu amb projeccions a l'interior del planetari en 360°. Traslladem i muntem el cinema al vostre hotel amb espectaculars projeccions en diversos idiomes. Dins el planetari i una pantalla de 360° els espectadors, envoltats per les escenes, senten l'emoció de qui es capbussa sota el mar, vola per sobre dels núvols o camina pel planeta Mart. Disposem de diversos títols en diversos idiomes: català, castellà, anglès, francès, holandès.

Tallers complementaris

Posem al vostre abast tallers i idees per què el vostre equip de monitors pugui realitzar tallers que girin entorn a les sessions del planetari per convertir una jornada temàtica en l'Astronomy Day.

Fotocall

Instal·lem un fotocall per què nens i les seves famílies es puguin fotografiar des de l'Espai.

Contacteu amb nosaltres i us proposarem la millor opció per un estiu astronòmic!

Més informació: isabel.rius@explora360.com

 


Demaneu més informació

<<  Tornar al llistat