CAT  ENG CAST
explora360, Planetari Digital portàtil i més
cocreació i difusió de programes <br />educatius, culturals i d'oci
Segueix-nos a Twitter Twitter
Projectes · explora educació


vet aquí Júpiter

Astronauta

cicle aigua

fonsmarí

explora educació
Més que un Planetari Digital - Infantil

El Planetari d'Educació Infantil és molt més que un Planetari, és una activitat immersiva de coneixement, adaptada als infants des de P3 i inclou tres programes diferents. 

Dins un planetari que traslladem i muntem a la vostra Escola, viurem una experiència pedagògica tot submergint-nos en el fons de Mar, viatjant per sobre dels núvols o esquiant per les muntanyes més nevades. Tres programes educatius diferents per treballar cadscuna de les temàtiques d'una manera estimulant.

Objectius:

  • Descoberta de l’entorn natural.
  • Observar i explorar l'entorn natural i físic, amb una actitud de curiositat.

 

Planetari Digital - Exploradors de l'Espai 

Un viatge als Estels, Planetes i la Lluna combinant format conte amb realitat. Ens convertirem en astronautes i agafarem un coet per anar a l’Espai. Allà descobrirem com és la nostra Lluna, quants Planetes hi ha i quina és l’Estrella més important. A més, gaudirem de l'espectacle visual de les nit estrellades, observant el dia i la nit.

El Cicle de l'Aigua - Exploradors de l'Aigua

Un conte educatiu per treballar i entendre el procès del Cicle de l'Aigua tot acompanyant a la nostra amiga gota d'H2O, en el seu viatge al voltant del Món per saber d'on ve, a on va i com torna. Un viatge educatiu començant i acabant al mar a través del cel, les muntanyes i els rius.

El Fons Marí - Exploradors Marins

Conte Educatiu sobre els animals del Mar. Envoltats d’un bell paisatge marí projectat en la nostra pantalla de 360º,  ens endinsarem en la descoberta del Fons Marí i els seus habitants. Des de bancs de peixos, passant per les meduses, les Tortugues que se les mengen, els eriçons, els Cavallets de Mar, fins els Pops i peixos que viuen en les profunditats i que es mimetitzen amb la sorra marina. De tots ells explorarem com són per conèixel’s millor.

Més Informació Curs 2016-17: isabel.rius@explora360.com

 

 

Tornar al llistat


 

explora360 · Avís legal · Política de cookies · Mapa web · isabel.rius@explora360.com · Telf: 686 788 530 · disseny web barcelona

Cocreació de programes educatius i culturals de qualitat · Planetari Digital per Educació · Planetari Digital per Cultura · Cinema Científic en 360° · Tallers d'Astronomia · Exposició-Quiz de Planetes.