CAT  ENG CAST
explora360, Planetari Digital portàtil i més
cocreació i difusió de programes <br />educatius, culturals i d'oci
Segueix-nos a Twitter Twitter
explora360


explora360 és una Organització dedicada a la cocreació de Programes Educatius i Culturals de qualitat i innovadors, adreçats a Centres Educatius i Institucions públiques i privades.

La nostra missió és estimular el coneixement científic a partir d'activitats innovadores i molt atractives tant pel públic educatiu, familiar i/o adult. En aquesta línia utilitzem formats tecnológics de gran impacte com el nostre Planetari Digital, que traslladem i muntem a qualsevol espai.

Apropem la ciència a través de l'Astronomia més pedagògica i assequible amb l'objectiu d'entusiasmar als participants i dotar al professorat d’un recurs educatiu de gran valor pedagògic. 

Les nostres activitats s'adrecen a Escoles, Instituts, Museus, Biblioteques, Centres i Espais Culturals, i entorns més ludico-culturals com pot ser una Festa Major etc. Aquestes es programen com a: activitat complementària curricular dins el Projecte d'Astronomia, programa dins d'una jornada temàtica o científica, dinamitzador cultural de festa major o casal estiu etc.


Els nostres Objectius principals son:
• Apropar nous formats i dissenys per l'aprenentatge.
• Viure experiències tecnològiques i humanes enriquidores.
• Gaudir del Català i l’Anglès com a llengües vehiculars.
• Dotar al professorat d’un recurs educatiu i atractiu per l’alumne.
• Ajudar a motivar en l’interès i la curiositat pel coneixement a partir d’activitats d’impacte, curriculars, científiques i tecnològiques.
• Explorar el coneixement a través del lleure.
• Ser propers i assolir objectius comuns cercant sempre la millor opció per les vostres necessitats.

explora360 · Avís legal · Política de cookies · Mapa web · isabel.rius@explora360.com · Telf: 686 788 530 · disseny web barcelona

Cocreació de programes educatius i culturals de qualitat · Planetari Digital per Educació · Planetari Digital per Cultura · Cinema Científic en 360° · Tallers d'Astronomia · Exposició-Quiz de Planetes.