CAT  ENG CAST
explora360, Planetari Digital portàtil i més
cocreació i difusió de programes <br />educatius, culturals i d'oci
Segueix-nos a Youtube Twitter Twitter
Actualitat01

Febrer
2017


Viure l´Astronomia


  • Astronomia
  • sistema solar
  • planetari digital explora360

L'Astronomia és considerada una de les ciències més atractives de totes, pel misteri que l'envolta i per què ja des de petits la simple visió de la Lluna o una Estrella ens enlluerna i inspira. A més, a través de l'Astronomia s'entra a un món ple de ciència: la Química (Química a l'Espai per aplicar a la Terra) , la Física (com es propulsen els coets), la Gastronomia (Què mengen els Astronautes), la Biologia (vida a l'Espai), la Geologia (de que estan fets els astres) etc.

Des d'allà a dalt podem entendre moltes coses de la Terra, i és per això que us proposem un any inspirador per què a través de l'Astronomia ens apropem una mica més al meravellós món de la ciència. I és que per aprendre ciència només cal una cosa: Actitud positiva cap a aquesta!

I el 2017 ens ho posa fàcil. Un any amb fenòmens i celebracions que ens ajudaran a entendre millor el nostre Univers.

A explora360 continuem facilitant la tasca d'aprendre i comprendre el món que ens envolta amb el Planetari Digital portàtil d'última generació amb videos nous, projecció millorada i audi renovat amb so envolvent de 360°. Un esforç de millora que fem any rera any per assolir el nostre objectiu: Agitar l'espurna científica que tenim tots.

Us desitgem un 2017 ple d'actitud positiva i molta Astronomia!

Isabel Rius

Directora
Els nostres clients opinen
Per realitzar un comentari has d´estar validat.


Data: 29/04/2017
Comentaris:
3 Estrelles
Nom:

Data: 29/04/2017
Comentaris:
3 Estrelles
Nom:

Veure totes les notícies


 

explora360 · Avís legal · Política de cookies · Mapa web · isabel.rius@explora360.com · Telf: 686 788 530 · disseny web barcelona

Cocreació de programes educatius i culturals de qualitat · Planetari Digital per Educació · Planetari Digital per Cultura · Cinema Científic en 360° · Tallers d'Astronomia · Exposició-Quiz de Planetes.