CAT  ENG CAST
explora360, Planetari Digital portàtil i més
cocreació i difusió de programes <br />educatius, culturals i d'oci
Segueix-nos a Youtube Twitter Twitter
Actualitat01

Febrer
2017


YoMo

The dome

Ciència i YoMo Festival - Youth Mobile Congress

Ciència i YoMo Festival - Youth Mobile Congress


El proper 27 de Febrer s'obren les portes del Mobile World Congress. Durant 4 dies Barcelona es converteix en capital de la tecnologia mòbil per a professionals del sector.

Enguany i de la mà del Mobile, Barcelona engega un nou festival de ciència i tecnologia adreçat a joves estudiants de 10 a 16 anys, anomenat YoMo, o Youth Mobile Congress.

El YoMo està pensat per què alumnes d'Escoles d'arreu de Catalunya experimentin la ciència i la tecnologia més sorprenent i impressionant en uns 13.000 m2. Des d'activitats pràctiques i interactives, fins a tallers per aprofundir i interessants espectacles de teatre. Una àmplia gamma de continguts en totes les àrees relacionades amb STEAM - la ciència, la tecnologia, l'enginyeria, l'art (i el disseny) i les matemàtiques.

Amb el suport del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, l'esdeveniment atraurà més de 100 col·laboradors dels sectors STEAM, que inclouen institucions educatives, òrgans professionals, laboratoris R+D, i empreses i indústries capdavanteres. 

Si sou una Escola i esteu interessats en participar, us podeu inscriure a través de la web: https://www.mwcyomo.com/

 
Els nostres clients opinen
Per realitzar un comentari has d´estar validat.Veure totes les notícies


 

explora360 · Avís legal · Política de cookies · Mapa web · isabel.rius@explora360.com · Telf: 686 788 530 · disseny web barcelona

Cocreació de programes educatius i culturals de qualitat · Planetari Digital per Educació · Planetari Digital per Cultura · Cinema Científic en 360° · Tallers d'Astronomia · Exposició-Quiz de Planetes.